TELEFONAS PASITEIRAUTI

Privatumo politika

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ rūpinasi Jūsų asmens duomenų privatumu ir apsauga, todėl įsipareigoja gerbti bei saugoti asmeninę informaciją. Šiame dokumente išdėstyti mūsų taikomi informacijos rinkimo ir naudojimo principai.

Šioje politikoje paaiškinama, kaip įmonių grupė „Penki kontinentai“ renka, naudoja (tvarko) ir saugo asmens duomenis, juos sistemina ir kokios yra Jūsų teisės.

Norime atkreipti dėmesį, kad renkant ir tvarkant klientų asmens duomenis, yra laikomasi Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamento 2016/679, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo ir kitų tiesiogiai taikomų teisės aktų, reglamentuojančių asmens duomenų apsaugą, taip pat kompetentingų institucijų nurodymų.

Ši privatumo politika yra taikoma tik tais atvejais, kai asmuo naudojasi įmonių grupės „Penki kontinentai“  produktais ir (ar) paslaugomis, lankosi interneto svetainėse www.5ci.lt, www.bs2.lt, www.atmeye.com, http://atmeye.us/news, www.smartsafe.lt, www.cashmanagementiq.com, www.payments-iq.com,  www.ashburn.eu, www.penki.lt, www.mano.penki.lt, www.profit.lt, www.news.lt, www.scena.lt, www.filmstudio.lt, www.ssc.lt, www.loftown.lt, http://mediasearch.lt, http://smarthouse.lt, http://iptviq.com, mail.penki.lt. Mūsų privatumo politika nėra taikoma, jei vartotojas naudojasi kitų įmonių interneto svetainėmis ar paslaugomis, net, jei prie jų jungiasi naudodamasis įmonių grupės „Penki kontinentai“ tinklo paslaugomis.

Šiame dokumente taip pat nurodoma, kaip įmonių grupė „Penki kontinentai" renka, naudoja (tvarko) ir saugo kandidatų į darbą asmens duomenis. Visus asmenų, pageidaujančių įsidarbinti įmonių grupėje „Penki kontinentai", asmens duomenis įmonių grupė tvarko tik darbuotojų atrankos ir įdarbinimo tikslu, turėdama teisėtą interesą įvertinti kandidato tinkamumą dirbti pageidaujamą darbą 

Jūsų asmens duomenų rinkimas

Informacija, kurią apie Jus renkame, priklauso nuo Jūsų užsakomų ar naudojamų paslaugų ir to, kokią informaciją pateikiate mums, kai užsakote įrangą ir (ar) paslaugas, ar registruojatės mūsų interneto svetainėse.

Renkame šio tipo duomenis:


Jūs neprivalote mums pateikti jokių asmens duomenų, tačiau, jei nuspręsite to nedaryti, gali būti, kad mes negalėsime Jums suteikti tam tikrų paslaugų. 

Renkame duomenis, priklausančius šioms kategorijoms:

 Jūsų asmens duomenų tvarkymas

Įmonių grupė „Penki kontinentai“  tvarko asmens duomenis šiais tikslais:

Atsižvelgdama į visus minėtus atvejus, įmonė grupė tvarko asmens ir (ar) srauto duomenis tik tiek, kiek tai būtina nustatytiems ir aiškiai apibrėžtiems teisėtiems tikslams pasiekti, atsižvelgiant į Jūsų privatumo apsaugą.

Įmonių grupė „Penki kontinentai“  užtikrina, kad asmens duomenys yra tvarkomi tiksliai, sąžiningai ir teisėtai, ir tik tokiais tikslais, kurie nustatyti ir paskelbti prieš duomenis surenkant, griežtai laikantis teisės aktuose nustatytų aiškių ir skaidrių asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

Slapukų naudojimas

Siekdami, kad mūsų interneto svetainės veiktų sklandžiai, o Jūs gautumėte aktualią informaciją, jose naudojame slapukus (angl. cookies) – nedideles tekstinės informacijos daleles, kurios automatiškai sukuriamos naršant svetainėje ir yra saugomos Jūsų kompiuteryje ar kitame galiniame įrenginyje. Slapukų surinkta informacija padeda užtikrinti galimybę naršyti patogiau, teikti Jums patrauklius pasiūlymus, analizuoti tendencijas ir tobulinti tiek svetainę, tiek Jūsų aptarnavimą, tiek įmonės teikiamas paslaugas.

Jūs galite pasirinkti, ar norite priimti slapukus. Jeigu nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar į kitą galinį įrenginį būtų įrašomi slapukai, galite pakeisti savo interneto naršyklės nustatymus ir išjungti visus slapukus arba įjungti / išjungti juos po vieną. Tačiau norime atkreipti dėmesį, kad kai kuriais atvejais tai gali sulėtinti naršymo internete spartą, apriboti tam tikrų interneto svetainių funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie svetainių. Išsamesnė informacija pateikta adresu AllAboutCookies.org arba www.google.com/privacy_ads.html.


Informacija apie puslapiuose naudojamus slapukus:

Slapuko pavadinimas

Galiojimo laikas

Aprašymas

ASP.NET_SessionId

Iki sesijos pabaigos

Bendro naudojimo sesijos slapukas, naudojamas puslapiuose, parašytuose Miscrosoft .NET paremtomis technologijomis. Skirtas išlaikyti anoniminę vartotojo sesiją su serveriu.

TawkConnectionTime

Iki sesijos pabaigos

Identifikuoja vartotojo IP adresą, stebi vartotojo žingsnius svetainėje.

__RequestVerificationToken

Iki sesijos pabaigos

Slapukas naudojamas užkirsti kelią neteisėtai skelbti turinį į svetainę, vad. Cross-Site Request Forgery.

lang

1 metai

Slapukas renka kalbos nustatymus ir pateikia informaciją puslapyje atitinkama kalba.

visited

2 val.

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas iššokantiems langams (pop-up) valdyti.

_ga, _gat

2 metai

„Google Analytics“ stebėjimo slapukai. Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.

_gid

24 val.

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.

_utma, _utmb, _utmc, _utmz

2 metai

„Google Analytics“ stebėjimo slapukai. Informacija į serverį siunčiama anonimiškai. Slapukai identifikuoja unikalius lankytojus ir stebi vartotojo sesijas.

_dc_gtm_*

8 val.

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas ataskaitoms rengti ir pasiūlymams optimizuoti.

__tawkuuid

Iki sesijos pabaigos

Slapukas identifikuoja vartotojo IP adresą, stebi vartotojo žingsnius svetainėje.

_ym_isad

24 val

Šie slapukai naudojami statistinei informacijai apie interneto svetainės lankomumą rinkti. Gauti duomenys naudojami ataskaitoms rengti ir siekiant patobulinti puslapį.

_ym_uid

24 mėn

Šie slapukai naudojami statistinei informacijai apie interneto svetainės lankomumą rinkti. Gauti duomenys naudojami ataskaitoms rengti ir siekiant patobulinti puslapį.

_ym_visorc_32271114, _ym_visorc_32271234, _ym_visorc_32271299, _ym_visorc_32271299, _ym_visorc_35591510, _ym_visorc_36302755

30 min

Šie slapukai naudojami statistinei informacijai apie interneto svetainės lankomumą rinkti. Gauti duomenys naudojami ataskaitoms rengti ir siekiant patobulinti puslapį.

Tawk_5624cd1060ea8e77d412e7, Tawk_562cf2021bfee9647926d9b, Tawk_596dcdcf1dc79b329518ee4e, Tawk_596dcdea6edc1c10b03467c6, Tawk_59706a231dc79b329518f4d4, Tawk_59706a551dc79b329518f4d7, Tawk_59706a806edc1c10b0346dc6, Tawk_5970714f1dc79b329518f4f6, Tawk_597071596edc1c10b0346ddf, Tawk_597071651dc79b329518f4f8

6 mėn

Тrečiosios šalies slapukas, kurio pagalba galima susieti pokalbio langus, tam kad galėtumėme užtikrinti geresnę paslaugą.

TawkConnectionTime

1 metai

Тrečiosios šalies slapukas, kurio pagalba galima susieti pokalbio langus, tam kad galėtumėme užtikrinti geresnę paslaugą

 

Telefono skambučių registravimas ir pokalbių įrašymas

Siekdama užtikrinti tinkamą vidaus administravimą, personalo mokymą, įmonių grupė „Penki kontinentai“ tvarko šiuos asmenų, skambinančių interneto svetainėje nurodytu įmonių grupės „Penki kontinentai“ telefono numeriu, asmens duomenis: telefono numerį, telefono skambučio datą, laiką, konkrečią užsakytą paslaugą, informaciją apie tai, ar skambinantis asmuo yra esamas / naujas klientas, skambučio rezultatą, papildomą informaciją, telefono pokalbio įrašą. Telefono pokalbis įrašomas asmens sutikimu, kiti duomenys apie skambutį renkami įgyvendinant teisėtą įmonių grupės „Penki kontinentai“ interesą vykdyti efektyvią komunikaciją ir išvengti su asmenų aptarnavimu susijusių ginčų. Telefono pokalbio įrašas yra saugomas 3 mėnesius, o kiti duomenys apie telefono skambutį – 6 mėnesius nuo telefono skambučio datos.

Telefono skambučių duomenys yra perduodami duomenų tvarkytojams, atsakingiems už:

Jeigu nesutinkate, kad telefono pokalbis būtų įrašomas, prašome susisiekti el. paštu mail@ashburn.eu.

Registracija paslaugoms

Klientų registracijos, paslaugų užsakymo tikslu įmonių grupė „Penki kontinentai" tvarko šiuos asmens duomenis, pateikiamus pildant interneto svetainės skiltyje  http://www.ashburn.eu/lt/kontaktai esančią registracijos formą: vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, pageidaujama paslauga bei laukelyje „Komentaras" nurodytus duomenis. Interneto svetainėje esančioje registracijos formoje nenurodę minėtų duomenų (išskyrus laukelyje „Komentaras" galimus nurodyti duomenis), negalėsite užsiregistruoti. Be Jūsų pateiktos informacijos minėtu tikslu įmonių grupė taip pat tvarkys ir registravimosi paslaugoms datą.

Šių asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas – būsimas paslaugų teikimo sutarties sudarymas. Klientų registracijos tikslu surinktus asmens duomenis įmonių grupė „Penki kontinentai“ saugo 1-erius metus nuo kliento registracijos dienos. Jūsų teisės, susijusios su asmens duomenų tvarkymu, yra nurodytos Politikos skiltyje TEISIŲ ĮGYVENDINIMO TVARKA.

Tiesioginė rinkodara

Kiekvienas interneto svetainės lankytojas gali užsisakyti naujienas apie įmonių grupės „Penki kontinentai“ siūlomas paslaugas bei taikomas akcijas (užsiprenumeruoti naujienlaiškį), įvesdamas savo elektroninio pašto adresą kiekvieno interneto svetainės puslapio apačioje esančioje naujienlaiškio užsakymo formoje. Naujienlaiškio prenumeratoriaus elektroninio pašto adreso tvarkymo pagrindas – prenumeratoriaus sutikimas gauti naujienlaiškius.

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ naujienlaiškiai taip pat yra siunčiami paslaugų gavėjams, įgyvendinant įmonių grupės teisėtą interesą informuoti savo paslaugų gavėjus apie taikomas akcijas ir teikiamas panašias paslaugas, išskyrus atvejus, kai paslaugų gavėjai prieš suteikiant paslaugą ar vėliau išreiškė nesutikimą su jų asmens duomenų tvarkymu tiesioginės rinkodaros tikslu. Tiesioginės rinkodaros tikslu yra tvarkomi šie paslaugų gavėjų duomenys: vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas.

Tiek naujienlaiškio prenumeratoriai, tiek kiti naujienlaiškio gavėjai gali bet kada atsisakyti įmonių grupės „Penki kontinentai“ naujienlaiškio paspausdami jame esančią atsisakymo nuorodą arba pateikdami prašymą elektroninio pašto adresu mail@ashburn.eu. Asmens duomenys tiesioginės rinkodaros tikslu yra tvarkomi 5-erius metus nuo naujienlaiškio prenumeratos dienos arba paskutinės paslaugos suteikimo dienos.

Kandidatų į darbuotojus asmens duomenys

Visus asmenų, pageidaujančių įsidarbinti įmonių grupėje „Penki kontinentai“, asmens duomenis įmonių grupė tvarko tik darbuotojų atrankos ir įdarbinimo tikslu, turėdama teisėtą interesą įvertinti kandidato tinkamumą dirbti pageidaujamą darbą.

Kandidatų į darbuotojus asmens duomenis įmonių grupė „Penki kontinentai“ gauna tiesiogiai iš kandidato į darbuotojus, kai jis atsiunčia įmonių grupei savo gyvenimo aprašymą (CV).

Be paties asmens, pageidaujančio įsidarbinti įmonių grupėje „Penki kontinentai“, pateiktų duomenų įmonių grupė gali rinkti ir kitaip tvarkyti kitus viešai prieinamus kandidato duomenis, t. y. ieškoti informacijos internete, patikrinti kandidato socialinių tinklų (pavyzdžiui, „LinkedIn“, „Facebook“, „Twitter“) profilius ir pan. Įmonių grupė „Penki kontinentai“ taip pat gali kreiptis į kandidato gyvenimo aprašyme (CV) nurodytus buvusius darbdavius ir prašyti pateikti informaciją apie kandidato kvalifikaciją, profesinius gebėjimus ir dalykines savybes. Siekdama patikrinti, ar kandidato į darbuotojus pateikti kvalifikacijos įrodymai (diplomai, sertifikatai ir pan.) yra autentiški, įmonių grupė „Penki kontinentai“ taip pat gali kreiptis į kandidato pateiktuose kvalifikacijos įrodymuose nurodytas mokymo įstaigas.

Kandidato pateiktus ir savarankiškai surinktus duomenis apie kandidatą įmonių grupė „Penki kontinentai“ saugo 4 mėn. nuo konkrečios darbuotojo atrankos pabaigos. Asmens duomenų saugojimo terminas pratęsiamas tik gavus atskirą kandidato sutikimą. Jei sutikimas saugoti kandidato asmens duomenis ilgiau nei 4 mėn. po atrankos pabaigos nėra gaunamas, pasibaigus šiam terminui visi (tiek pateikti kandidato, tiek surinkti „Penkių kontinentų“) asmens duomenys yra sunaikinami.

Jūsų teisės, susijusios su asmens duomenų tvarkymu, nurodytos Privatumo politikos skiltyje TEISIŲ ĮGYVENDINIMO TVARKA.

Teisių įgyvendinimo tvarka

Visi asmenys, kurių asmens duomenis tvarko įmonių grupė „Penki kontinentai“, turi:

SVARBU  tais atvejais, kai įgyvendinate savo teises pateikdami rašytinį prašymą įmonių grupės „Penki kontinentai“ buveinės adresu paštu, kartu su prašymu būtina pateikti ir notaro patvirtintą asmens dokumento (paso, asmens tapatybės kortelės) kopiją.

KONTAKTAI

Jei turėtumėte su privatumo politika susijusių klausimų, susiekite su mumis ir mes jums padėsime:

UAB „ASHBURN International“

Kareivių g. 2, Vilnius

Tel. nr. +370 52 514 300

El. paštas mail@ashburn.eu

Intelektinės nuosavybės teisės

Svetainėje www.ashburn.eu/lt publikuojami straipsniai, aprašymai, prekių, paslaugų ženklai ir logotipai yra intelektinė nuosavybė ir yra saugomi LR įstatymų numatyta tvarka. Šioje svetainėje esančią tekstinę ir kitą informaciją draudžiama skelbti, siųstis, atkurti, persiųsti, publikuoti, kopijuoti ir/ar bet kokiu būdu platinti ar panaudoti. Visa šiame internetiniame puslapyje esanti medžiaga saugoma nacionalinio intelektinės nuosavybės įstatymo ir kitų įstatymų bei tarptautinių susitarimų nuostatų.

Trečiųjų šalių interneto svetainės 

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ neatsako už trečiųjų šalių interneto svetainių privatumo politikas ar praktikas.

Privatumo politikos pakeitimai

Ši politika gali būti keičiama ir atnaujinama pagal poreikį, atsižvelgiant į įmonių grupės „Penki kontinentai“  vykdomus pokyčius bei kitus veiksnius. Atnaujinta Privatumo politika yra skelbiama interneto svetainėje. Ją turite atidžiai peržiūrėti ir patvirtinti, kad su ja sutinkate.